fbpx

Avoin työpaikka

SISÄLLÖNTUOTTAJA / MYYJÄ OSA-AIKAINEN

Tarvitsemme tiimimme uuden Buenolaisen! Tarjoamme sinulle monipuolisen työympäristön, jossa pääset tekemään laajasti erilaisia työtehtäviä. Ensisijaisesti etsimme sisällöntuottajaa, jolla on lisäksi valmiudet toimia kaikissa myymälän tehtävissä.

Tällaista osaajaa me etsimme:

–          Sisällöntuottajan tehtävissä ideoit, suunnittelet ja toteutat sisältöä Instagramiin ja TikTokiin. Olet siis idearikas, luova, päämäärätietoinen ja sinulta sujuu huolettomasti ja monipuolisesti erilaisten videoiden, kuvien ja tekstien tuottaminen. Pysyt mukana nopeasti vaihtuvissa trendeissä ja pystyt tarttumaan näihin aktiivisesti. Hallitset oman ajankäytön ja osaat myös tehdä pitkäjänteisiä suunnitelmia.

–          Myyjänä sinulta tulee asiakaspalvelu luonnostaan, ymmärrät liiketoiminnan perusteet, olet jämäkkä, ongelmanratkaisukykyinen ja pysyt rauhallisena vaikeissakin tilanteissa.

–          Persoonana olet iloinen, nauravainen, itsevarma, tiimipelaaja ja sinulla on erinomaiset kommunikointitaidot. Työ vaatii loogista ajattelukykyä ja isojen kokonaisuuksien hahmottamista ja hallitsemista.

–          Lisäksi olet trenditietoinen ja visuaalisesti lahjakas kirpputorirakastaja. Sinulle kirpputoritoiminta on tuttua, rakastat muotia, pukeutumistrendejä ja omaat erinomaisen visuaalisen silmän. Sinulta löytyy myös tietotaitoa eri merkeistä ja tyyleistä.

Kirpputori Bueno on jatkuvasti kasvava yritys, kuitenkin vähän alle 3 vuotta toiminut, joten toimintatapojen muutoksia tulee usein. Tämä vaatii työntekijän luonteelta mukautumiskykyä ja taitoa omaksua sekä kehittää uusia toimintatapoja.

Mitä me tarjoamme?

Meille työilmapiiri on erittäin tärkeä ja toivommekin, että haluat todella olla osa tiimiämme. Olemme kuitenkin elämästämme suuren osan työpaikalla, joten on super tärkeää, että töihin on kiva tulla! Meillä saa nauraa ja olla oma itsensä.

Työnantajana tehtävässä toimii Barona Kauppa Oy ja työskentelykohteena Kirpputori Bueno Tampereella.

Työaika sijoittuu pääsääntöisesti klo 8:00-18:15 välille, joten myöhäisiä iltoja tehtävässä ei tarvitse tehdä. Työ sisältää paljon lauantaivuoroja. Työsuhde on määräaikainen ja osa-aikainen. Työt alkavat mahdollisimman pian sopivan henkilön löydyttyä, ja töitä on tarjolla ainakin marras-joulukuun 2023 vaihteeseen asti. Työtunnit tehtävässä ovat keskimäärin vähintään 15 h / vko, mutta toivomme hakijoilta laajaa käytettävyyttä ja innokkuuta tehdä myös enemmänkin töitä. Tehtävässä ja sen palkkauksessa noudatetaan kaupan alan työehtosopimusta.

Laita meille pikimmiten hakemuksesi CV:n kera oheisen linkin kautta. Käsittelemme vain hakujärjestelmämme kautta tulleet hakemukset.

Käytämme rekrytoinnissa videohaastattelukysymyksiä. Aloitamme haastattelut heti ja täytämme paikan heti sopivan työntekijän löydyttyä.