fbpx

Yhdessä – palvelupaketin sopimusehdot ja -ohjeet

Kuvaus

Täytämme, ylläpidämme ja tyhjennämme myyntipaikkasi. Myyntijakson päätteeksi voit valita myymättömien tuotteiden noudon tai jatkokäsittelyn.

Valitse sinulle sopiva myyntipaikka ennen varausta:

  • Rekkipaikka: Aikuisten vaatteet ja asusteet
  • Pöytäpaikka: Lasten vaatteet ja kodin erinäiset tavarat

Hinta ja maksu

Palvelupaketti maksetaan hintalapputarroja tulostuttaessa.
Hinta sisältää myyntipaikkavuokran, -täytön, -ylläpidon, -tyhjennyksen ja halutessasi myymättömien tuotteiden jatkokäsittelyn sekä kolme (3) kpl hälyttimiä ja 2 arkkia eli 66 kpl hintalappuja / viikko.

Rekkipaikka: 52 € / 6 päivää tai 85€ / 12 päivää
Pöytäpaikka: 30 € / 6 päivää tai 45€ / 12 päivää

Voit tuoda palveluun yhden (1) ison Ikean kassillisen valitsemallesi myyntipaikalle soveltuvia tuotteita.

Iso Ikea kassi on 71 litraa

Varaus

Yhdessä -palvelupaketti varataan aina sähköpostitse info@kirpputoribueno.fi ja henkilökunta tekee kaikki tarvittavat varaukset.

Lisäpalvelut ja lisähinnasto

33 kpl hintalappuja 1 €
33 kpl hakaneuloja 2 €
Hälyttimet 0,30 € / kpl tai 1 € / 5 kpl
Täyttöpalvelu ja täyttökassin säilytys 8 € / iso Ikean kassi (ilmoitathan varauksen yhteydessä)
Hintalappujen postitus 2 € (postitukseen varattava viikko aikaa)
Toisen myyjän lisääminen myyntijaksolle 2 €

Tavaroiden tuonti ja myyntipaikan täyttö

Saat tuoda hinnoitellut tuotteet etukäteen sovittuna ajankohtana. Jos sinulla ei ole Ikean kassia, voit noutaa sellaisen meiltä. Emme säilytä nimikoituja kasseja, mutta saat pyydettäessä vaihtokassin mukaasi tuonnin yhteydessä.

Voit käydä täyttämässä myyntipaikkaasi itse myyntijakson aikana tai vaihtoehtoisesti tuoda lisähinnasta täyttökassin meille, josta täytämme tuotteita myyntipaikalle myyntijakson aikana.

Täytämme myyntipaikan niin, että se on myyntivalmis ensimmäisenä myyntipäivänä avatessamme. Pidätämme oikeuden olla asettamatta myyntiin rikkinäisiä, likaisia tai myyntiin kelpaamattomia tuotteita.

Hälyttimien kiinnitys ja alennus myyntijaksolle

Jos haluat tiettyihin tuotteisiin hälyttimet, erottele ne kassiin ja merkitse esim. teipillä/paperilla, että huomaamme pyynnön myyntipaikkaa täyttäessä. Muuten käytämme hintaan sisältyviä hälyttimiä oman arviomme mukaan.

Jos haluat alennuksen myyntijaksollesi esim. viimeisille myyntipäiville, kerro siitä tuodessasi tuotteita tai pyydä alennus sähköpostitse info@kirpputoribueno.fi.

Hinnoittelu ja myynnin seuranta

Hintalaput tulostetaan aina Buenossa paikan päällä, eikä niitä voi tehdä itse. Voit täyttää hintalaput sähköisesti KirppariKalle palvelussa tai vaihtoehtoisesti voit noutaa hintalappuarkit Buenolta ja täyttää tuotekuvauksen ja hinnan käsin mustekynällä.

KirppariKallesta voit seurata reaaliaikaisesti kokonaismyyntiäsi ja myytyjen tuotteiden määrää. Jos teet hintalaput sähköisesti, näet myynnin seurannasta kokonaismyynnin, tuotenumeron sekä tuotekuvauksen myydystä tuotteesta sekä tuotteen hinnan. Jos täytät ne käsin, näet kokonaismyynnin, myydyn tuotteen tuotenumeron ja hinnan.

Kiinnitäthän hintalaput lisäksi esimerkiksi hakaneulalla tai klemmarilla (nuppineulat ovat kiellettyjä), jotta hintalaput pysyvät koko myyntijakson ajan tuotteissa kiinni. Hintalaputtomia tuotteita emme voi myydä.

Myyntijakson päättäminen ja jatkokäsittelystä ilmoittaminen

Ilmoita meille sähköpostitse info@kirpputoribueno.fi viimeistään toiseksi viimeisenä myyntipäivänä jätätkö myymättömät tuotteet jatkokäsittelyyn vai noudatko ne itsellesi takaisin (jatkokäsittely= lajittelemme tuotteet tekstiilinkeräykseen, hyväntekeväisyyteen ja omaan myyntiin). Mikäli tuotteet ilmoitetaan jatkokäsiteltäväksi, laitamme myyntipaikan lopussa alennukseen. Myymättömien tuotteiden nouto on myyntijakson viimeisestä myyntipäivästä seuraavana aukiolopäivänä ellei toisin ole sovittu.

Myyntituotteiden tilitys

Myyntituotot maksetaan pankkitilille, lisää tilinumerosi Kirppari-Kalleen ennen myyntijakson päättymistä. Maksamme tilitykset maanantai- ja torstaiaamupäivisin (poikkeuksena sulku- tai pyhäpäivät).

Jälkimyyntijakso ja myyntijakson jälkeen

Tuotteita saattaa kulkeutua kirpputorilla väärille myyntipaikoille ja tuotteista irrota helposti hintalappu. Tästä syystä suosittelemme, että käyt myyntijakson päätteeksi kierroksen kirpputorilla sekä katsot hintalaputtomat-rekin ja toistat tämän saman viikon kuluttua myyntijaksosta. Mikäli myymme tuotteitasi seitsemän vuorokauden sisällä myyntijaksosi jälkeen, myynnit kirjautuvat asiakastilillesi ja näet ne KirppariKallesta. Jälkimyyntitilityksen saat pankkitilillesi, kun pyydät sen sähköpostitse kahden viikon sisällä myyntijakson päättymisestä. Jälkimyyntijaksolla myydyistä tuotteista pidätämme 50% myyntiprovision.

Kielletyt myytävät

Käytetyt uima-asut sekä alusvaatteet. Tähän ryhmään luokitellaan kaiken ikäisten alusvaatteet ja uima-asut. Mikäli tuotteissa on hygieniasuoja / kaupan alkuperäiset hintalaput paikallaan, silloin tuote katsotaan käyttämättömäksi.

Tupakka- ja alkoholituotteet, lääkkeet ja lääkkeeksi luokitellut tuotteet sekä teräaseet, joilla voi sattua vahinko kirpputorilla.

Vialliset sähkölaitteet. Annamme sähkölaitteille vuorokauden palautusoikeuden, joka sovitaan erikseen oston yhteydessä, mikäli tuotetta ei ole mahdollista testata paikan päällä. Mikäli tuote palautetaan, myynti vähentyy automaattisesti myyntitilisi saldosta.

Elintarvikkeet sekä huonekasvit.

Likaiset, kosteusvaurion kokeneet tai voimakkaasti tuoksuvat tuotteet.

Emme myöskään hyväksy piraattituotteita tai “kiinan krääsän” jälleenmyyntiä. Tämä pitää sisällään myös uusien tuotteiden massamyynnin.

Kysy henkilökunnalta tuotteista, joista olet epävarma.

Vastuuvapautus

Kirpputori Bueno ei ole vastuussa tuotteiden likaantumisesta, rikkoutumisesta tai näpistystapauksista. Emme ole vastuussa tuotteista myöskään tulipalon, vesivahingon tai muun Buenosta riippumattoman syyn sattuessa. Asiakkaan tulee huolehtia itse omien tuotteiden vakuuttamisesta.

Kirpputori Buenolla on oikeus hävittää rikkinäiset, likaiset, virttyneet ja myyntiin kelpaamattomat tuotteet ilman asiakkaan erillistä suostumusta. Buenolla on oikeus ottaa kuvia myytävistä tuotteista, mainostaa niitä eri medioissa sekä tarvittaessa yksipuolisesti muuttaa sopimusehtoja.

Yhteystiedot ja palaute

Toivomme, että palvelupakettimme täyttää odotuksesi ja otamme mielellämme palautetta vastaan myyntijakson aikana ja sen jälkeen. Olethan meihin yhteydessä, jos sinulle jäi mitään kysyttävää.

Meidät tavoittaa aina parhaiten sähköpostitse osoitteesta info@kirpputoribueno.fi

Facebook: klikkaa @-merkistä päästäksesi profiiliimme: @kirpputoribueno
Instagram: klikkaa @-merkistä päästääksesi profiiliimme: @kirpputoribueno

Ohjeita hinnoitteluun ja tuotteiden läpikäymiseen löydät klikkaamalla tästä