fbpx

Yhdessä

Kuvaus

Tässä palvelussa sinä hinnoittelet tuotteesi ja tuot ne meille sovittuna aikana. Me täytämme, ylläpidämme ja tyhjennämme myyntipaikkasi. Sinä vastaat hinnoittelusta ja hintalappujen kiinnittämisestä, me kaikesta muusta. Ennen palvelun varaamista, lue huolella alla olevat sopimusehdot. Sitoudut sopimusehtoihin varaamalla myyntijakson

hinta ja maksu

Palvelupaketti maksetaan hintalapputarroja tulostuttaessa.
Hinta sisältää myyntipaikkavuokran, -täytön, siivouspalvelun, myyntipaikan tyhjennyksen ja halutessasi myymättömien tuotteiden jatkokäsittelyn sekä hintalaput tuomallesi pakettikoolle. Lisäksi hinta sisältää kolme (3) kpl kovahälyttimiä / 6 päivää.

Hinta 6 päivää 62 € + myyntiprovisio 5 % / 3 %
Myyntiprovisio määräytyy kokonaismyyntisi mukaan.

Kokonaismyynnin ollessa alle 200 € on myyntiprovisio 5 %.
Kokonaismyynnin ollessa yli 200 € on myyntiprovisio 3 %

Voit tuoda sovittuna aikana max. 66 kpl tuotteita, jotka täytämme myyntipaikalle sen alkaessa, jos kaikki tuotteet eivät mahdu kerrallaan, täytämme myyntipaikkaa myyntijakson aikana.

Hinta 12 päivää 96 € + myyntiprovisio 5 % / 3 %
Myyntiprovisio määräytyy kokonaismyyntisi mukaan.

Kokonaismyynnin ollessa alle 200 € on myyntiprovisio 5 %.
Kokonaismyynnin ollessa yli 200 € on myyntiprovisio 3 %

Voit tuoda sovittuna aikana max. 99 kpl tuotteita, jotka täytämme myyntipaikalle sen alkaessa ja täytämme tuotteita myyntijakson aikana.

Mitä voit ja et voi myydä

Yhdessä palveluun voit tuoda vain aikuisten vaatteita ja asusteita, jotka ovat ehdottoman siistejä, puhtaita ja ehjiä. Rikkinäisiä, likaisia tai vahvasti tuoksuvia tuotteita ei voi myydä meillä. 

Et voi tuoda myyntiin piraattituotteita, rekkipaikalle kuulumattomia tuotteita kuten, kodin tavaraa, kosmetiikkaa tms. Kiellettyjä tuotteita ovat myös käytetyt alusvaatteet ja uima-asut. Katsomme käyttämättömiksi ainoastaan tuotteet, joissa on kaupan alkuperäiset hintalaput tai hygieniasuojat paikallaan.

Kirpputori Bueno on tarkoitettu yksityishenkilöiden käytetyn tavaran myymiseen. Uuden tavaran massamyynti, “kiinan krääsän” myynti sekä trokaus on kiellettyä.

Myyntipaikoille kuulumattomat- ja kielletyt tuotteet poistetaan henkilökunnan toimesta ilman erillistä ilmoitusta ja tästä koituu asiakastilille 8 € tyhjennysmaksu jokaisesta poistetusta tuotteesta. Näitä tuotteita säilytetään 6 päivän ajan, jonka jälkeen ne hävitetään.

Kirppari Kalle

Käytössämme on Kirpparikalle-palvelu, jonne sinulle luodaan henkilökohtainen asiakasnumero varauksen yhteydessä. Mikäli sinulla ei ole Kirpparikalle-tunnuksia ennestään, voit myös itse rekisteröityä Buenon asiakkaaksi klikkaamalla tästä. Jos sinulla on jo ennestään Kirpparikalle-tunnukset toiselle kirpputorille, voit yhdistää ne Buenoon klikkaamalla tästä.

Henkilökunnan luodessa tunnukset, ne tulevat automaattisesti sähköpostiisi järjestelmästä. Useasti ne valitettavasti ohjautuvat roskapostiin, koska ne tulevat osoitteesta no-reply

Varaus ja peruutus

Yhdessä -palvelupaketti varataan sähköpostitse info@kirpputoribueno.fi ja henkilökunta tekee kaikki tarvittavat varaukset. Tai voit tehdä varauksen itsellesi sopivaan ajankohtaan suoraan KirppariKallesta ja tämän jälkeen laittaa sähköpostia meille, että haluat lisätä myyntijaksollesi yhdessä palvelun. ( varaukseen alkuun täytyy olla yli 6 vrk ) Tällöin sovimme hinnoiteltujen tuotteiden tuontiajan sekä myymättömien noutoajan.

Myyntijakson peruutus tehdään aina sähköpostitse info@kirpputoribueno.fi, josta tulee vielä peruutusvahvistus sähköpostiisi. Peruutus tulee tehdä viimeistään kolme (3) aukiolovuorokautta ennen myyntijakson alkua. Alle kolme vuorokautta ennen myyntijakson alkua perutuista, peruuttamattomista tai käyttämättömistä myyntijaksoista veloitamme kuuden päivän myyntipaikkavuokran. 

Tavaroiden tuonti ja myyntipaikan täyttö

Saat tuoda hinnoitellut tuotteet etukäteen sovittuna ajankohtana meille isossa kestokassissa ( esim. Ikean kassi ) Emme säilytä nimikoituja kasseja, mutta saat pyydettäessä vaihtokassin mukaasi tuonnin yhteydessä.

Voit käydä täyttämässä myyntipaikkaasi itse myyntijakson aikana tai vaihtoehtoisesti tuoda lisähinnasta ( 8 € ) täyttökassin meille, josta täytämme tuotteita myyntipaikalle myyntijakson aikana.

Täytämme myyntipaikan niin, että se on myyntivalmis ensimmäisenä myyntipäivänä avatessamme. Pidätämme oikeuden olla asettamatta myyntiin rikkinäisiä, likaisia tai myyntiin kelpaamattomia tuotteita tai tuotteita, joita ei kyseisellä myyntipaikalla ole mahdollista myydä.

Hälyttimien kiinnitys ja alennus myyntijaksolle

Jos haluat tiettyihin tuotteisiin hälyttimet, erottele ne kassiin ja merkitse esim. teipillä/paperilla, että huomaamme pyynnön myyntipaikkaa täyttäessä. Muuten käytämme hintaan sisältyviä hälyttimiä oman arviomme mukaan.

Jos haluat alennuksen myyntijaksollesi esim. viimeisille myyntipäiville pyydä alennus sähköpostitse info@kirpputoribueno.fi.

Hinnoittelu ja myynnin seuranta

Hintalaput tulostetaan aina Buenossa paikan päällä, eikä niitä voi tehdä itse. Voit täyttää hintalaput sähköisesti Kirppari-Kalle palvelussa tai vaihtoehtoisesti voit noutaa hintalappuarkit Buenolta ja täyttää tuotekuvauksen ja hinnan käsin mustekynällä.

KirppariKallesta voit seurata reaaliaikaisesti kokonaismyyntiäsi ja myytyjen tuotteiden määrää. Jos teet hintalaput sähköisesti, näet myynnin seurannasta kokonaismyynnin, tuotenumeron sekä tuotekuvauksen myydystä tuotteesta sekä tuotteen hinnan. Jos täytät ne käsin, näet kokonaismyynnin, myydyn tuotteen tuotenumeron ja hinnan.

Hintalaput tulee lisäkiinnittää esimerkiksi hakaneuloin tai klemmarein. Nuppineulat ja niitit ovat kiellettyjä, muuten toteutus on vapaa. Hintalappua kiinnittäessä huomioi, että hintalapun sekä sen koko viivakoodin tulee olla suora ja helposti luettavissa.
Emme myy tuotteita, joista puuttuu tuotekuvaus, tuotetietoja on manipuloitu tai hintalappu/tuotetiedot ovat muuten epäselvät. Hintalaputtomia tuotteita emme voi myydä.

Myyntijakson päättäminen ja jatkokäsittelystä ilmoittaminen

Ilmoita meille sähköpostitse info@kirpputoribueno.fi viimeistään toiseksi viimeisenä myyntipäivänä jätätkö myymättömät tuotteet jatkokäsittelyyn vai noudatko ne itsellesi takaisin (jatkokäsittely= lajittelemme tuotteet tekstiilinkeräykseen, hyväntekeväisyyteen ja omaan myyntiin). Mikäli tuotteet ilmoitetaan jatkokäsiteltäväksi, laitamme harkintamme mukaan myyntipaikan -70% alennukseen viimeiseksi myyntipäiväksi. Myymättömien tuotteiden nouto on myyntijakson viimeisestä myyntipäivästä seuraavana aukiolopäivänä ellei toisin ole sovittu.

Myyntituotteiden tilitys

Myyntituotot maksetaan pankkitilille, lisää tilinumerosi Kirppari-Kalleen ennen myyntijakson päättymistä. Maksamme tilitykset maanantai- ja torstaiaamupäivisin (poikkeuksena sulku- tai pyhäpäivät).

Jälkimyyntijakso ja myyntijakson jälkeen

Tuotteita saattaa kulkeutua kirpputorilla väärille myyntipaikoille ja tuotteista irrota hintalappu. Tästä syystä suosittelemme, että käyt myyntijakson päätteeksi kierroksen kirpputorilla sekä katsot hintalaputtomat-rekin ja toistat tämän saman viikon kuluttua myyntijaksosta. Mikäli myymme tuotteitasi seitsemän vuorokauden sisällä myyntijaksosi jälkeen, myynnit kirjautuvat asiakastilillesi ja näet ne KirppariKallesta. Jälkimyyntitilityksen saat pankkitilillesi, kun pyydät sen sähköpostitse kahden viikon sisällä myyntijakson päättymisestä. Jälkimyyntijaksolla myydyistä tuotteista pidätämme 50% myyntiprovision.

Vastuuvapautus

Kirpputori Bueno ei ole vastuussa tuotteiden likaantumisesta, rikkoutumisesta tai näpistystapauksista. Emme ole vastuussa tuotteista myöskään tulipalon, vesivahingon tai muun Buenosta riippumattoman syyn sattuessa. Asiakkaan tulee huolehtia itse omien tuotteiden vakuuttamisesta.

Kirpputori Buenolla on oikeus hävittää rikkinäiset, likaiset, virttyneet ja myyntiin kelpaamattomat tuotteet ilman asiakkaan erillistä suostumusta. Buenolla on oikeus ottaa kuvia myytävistä tuotteista, mainostaa niitä eri medioissa sekä tarvittaessa yksipuolisesti muuttaa sopimusehtoja.

Yhteystiedot ja palaute

Toivomme, että palvelupakettimme täyttää odotuksesi ja otamme mielellämme palautetta vastaan myyntijakson aikana ja sen jälkeen. Olethan meihin yhteydessä, jos sinulle jäi mitään kysyttävää.

Meidät tavoittaa aina parhaiten sähköpostitse osoitteesta info@kirpputoribueno.fi

Facebook: klikkaa @-merkistä päästäksesi profiiliimme: @kirpputoribueno
Instagram: klikkaa @-merkistä päästääksesi profiiliimme: @kirpputoribueno

Ohjeita hinnoitteluun ja tuotteiden läpikäymiseen löydät klikkaamalla tästä