Myyntivaihtoehdot

Myyntipaikkavuokrat sisältävät / 6 päivää :

Myyntipaikan siistiminen kerran päivässä
Henkarit myyntipaikoille
Kirpparikalle-palvelu
66 kpl viivakoodillisia hintalapputarroja
3 kpl kovahälyttimiä

Vaaterekki: Aikuisten vaatteet ja yli 150cm nuorten vaatteet sekä asusteet ja kengät.

Tuotteet asetellaan esille henkareihin. Rekin alaosassa on pieni taso kengille tai muille asusteille. Lisäksi voit tuoda kassalle 3 kpl pieniä asusteita tai -sisustustavaroita, joiden myyntihinta on yli 2 €. Asetamme tuotteet mahdollisuuksien mukaan yhteishyllyille.

35 € / 6 päivää 65 € / 12 päivää

Pöytäpaikka: Kodin pientavarat, lasten vaatteet ja tarvikkeet.

Tuotteet asetellaan henkaritankoon siltä osin, kuin se on mahdollista. Ylä- ja alatasolle voi asettaa erinäisiä kodin tavaroita kuten leluja, sisustustavaraa, kirjoja, dvd:tä. Jos et käytä henkaritankoa lasten vaatteille niin voit käyttää myös pöydän keskitasoa.

25 € / 6 päivää 45 € / 12 päivää ( tarjous voimassa toistaiseksi: 15 € / 6 päivää ) Tarjoushinta tulee automaattisesti tehdessäsi varauksen KirppariKallessa.

Rekki + pöytä samanaikaisesti 55€ / 6 päivää

Lue myyntiehdot klikkaamalla tästä

Lue ohjeita myyntijaksollesi tästä

Lisäpalvelut

Täyttöpalvelu 8 €
Voit valita itsellesi täyttöpalvelun myyntijakson alkuun tai myyntijakson ajalle. Voit merkitä tuotteet, joihin haluat henkilökunnan kiinnittävän hälyttimet täytön yhteydessä. Täyttöpalvelu varataan viimeistään vuorokausi ennen myyntijakson alkua.

Tyhjennyspalvelu 8 €
Henkilökunta tyhjentää myyntipaikkasi myyntijakson päättyessä. Tuotteiden noutoaika sovitaan tyhjennyspalvelun varaamisen yhteydessä. Tyhjennyspalvelu varataan viimeistään vuorokausi ennen myyntijakson päättymistä. Tyhjennyspalvelun yhteydessä on mahdollista ostaa tuotteille jatkokäsittely, jonka hinta on 5 €.

All inclusive

Palvelun hinta sisältää yhden ( 1 ) ison Ikean kassillisen tai kaksi ( 2 ) keskikokoista Ikea kassillista ( kuva ).
Hinnoittelemme, täytämme, ylläpidämme ja tyhjennämme myyntipaikkasi. Myyntijakson lopulla voit valita myymättömien noudon tai jatkokäsittelyn.

Kaikkien tuotteiden tulee olla ehdottoman puhtaita, nukattomia, siistejä, pestyjä sekä ehyitä. Maksimi-ikä vaatteiden ostohetkestä on aikuisten vaatteissa 5-vuotta ja lasten vaatteissa 2-vuotta, ellei kyseessä ole ajaton klassikko kuten, Marimekko, Metsola, Burberry tms. 

Voit tuoda palveluun lasten- sekä aikuisten vaatteita ja asusteita ja lähes mitä vain kodin tavaroita kuten astioita, kirjoja, pelejä, dvd:tä ym.
Mitä et voi tuoda? Parittomia astioita, sukkia, alusvaatteita, huonekasveja, naarmuisia cd-levyjä tai pölyisiä koriste-esineitä.

Huomioithan, että suurin tuote, jonka voit tuoda myyntiin voi olla Ikean keskikokoisen kassin kokoinen (kuva)

Tuotteet pakataan kassiin hyvin viikattuina ja lajiteltuina. (ks. lajitteluohje)

Myyntiaika on ~7 aukiolopäivää. Hinta palvelulle on 10 € + 50 % myyntiprovisio. Voit varata max. kaksi jaksoa samanaikaisesti ( kaksi isoa Ikean kassillista 20 € + 50 % myyntiprovisio )

Lajittelu- ja pakkausohje:

  • Vaatteet pakataan käyttöhenkilön ja koon mukaan:
    • Aikuisten vaatteet enintään kolmen koon tarkkuudella käyttöhenkilön mukaan esim. ”Naiset XS-M” ja lasten vaatteet 20cm tarkkuudella ”esim. 90cm-110cm”.
    • Käännä vaatteet oikein päin, napita napit ja sulje vetoketjut.
  • Astiat, kirjat ym. sisustustuotteet voi pakata kasseihin sekalaisesti.
  • Kodin tekstiileihin kuten verhoihin tulee merkitä mitat.
  • Kosmetiikasta tulee tarkastaa päiväys sekä pakata ne niin, etteivät ne pääse valumaan.
  • Jos tuotteissa on vanhoja kirpputori hintalappuja, poista ne.
  • Testaa kaikki sähkölaitteet ja lisää patterilaitteisiin patterit.

Varaa palveluun tuontiaika sähköpostitse info@kirpputoribueno.fi
Saat sähköpostitse tarkemman tuonti- ja myymättömien tuotteiden noutoajat ja lisäohjeet.

Emme ota vastaan tuotteita, joille ei ole varattu all inclusive myyntijaksoa.

Pidätämme oikeuden olla hinnoittelematta ja hävittää rikkinäiset, likaiset ja virttyneet tuotteet, josta henkilökuntamme arvioi, etteivät ne ole palvelukuvauksen mukaisia.

Myyntiehtomme ja vastuuvapautus koskee myös all inclusive jaksoa. Kysythän meiltä lisätietoja, jos sinulla herää kysymyksiä.