fbpx

KirppariKalle

kirpparikalle

Käytössämme on KirppariKalle palvelu. Palvelussa voit tehdä varauksen itsepalvelumyyntipaikkaan, voit täyttää hintalaput sähköisesti (tulostus Buenossa) ja seurata myyntiäsi reaaliajassa. Lisää ohjeita ja tietoa Kirppari Kallessa painikkeiden alla.

REKISTERÖIDY SISÄÄNKIRJAUDU

Rekisteröityminen, tunnuksien yhdistäminen ja sisäänkirjautuminen

Rekisteröityminen painikkeesta pääset rekisteröitymään uutena asiakkaana.
( Lue myyntiehtomme ennen rekisteröitymistä, viimeistään ennen varausta.)

Tunnusten yhdistämiseen pääset, kun menet painikkeesta ”rekisteröidy” ja klikkaa ” minulla on jo tunnukset” kirjaudu toiselle kirpputorille olevilla tunnuksilla, tällöin pääset hallinnoimaan Buenon kirpparikalle tietojasi.

Sisäänkirjaudu jo olemassa olevilla Buenon tunnuksilla ”sisäänkirjaudu” painikkeesta.

Yksi tunnus – ikuisesti

Luothan vain yhden tunnuksen. Tunnus pysyy aina samana jokaisella myyntikerralla. Jos olet unohtanut tunnuksesi tai et ole varma oletko jo rekisteröitynyt asiakkaaksemme, olethan yhteydessä meihin sähköpostitse info@kirpputoribueno.fi

Jos olet luonut tunnukset toiselle kirpputorille, mutta et muista niitä niin olethan yhteydessä sille kirpputorille saadaksesi tunnuksesi. Emme pysty tietoturvasyistä näkemään toisten kirpputorien asiakasrekisteriä. Jos sinulla ei ole meille tehtyjä tunnuksia, voit halutessasi luoda kokonaan uudet tunnukset rekisteröitymällä.

Hinnoittelu KirppariKallessa sähköisesti vastaan käsin täytetyt hintalaput

Jos teet hintalaput sähköisesti KirppariKallessa, näet myynnin seurannasta kokonaismyynnin, myydyn tuotteen tuotenumeron, hinnan sekä tuotteen tuotekuvauksen.

Jos täytät hintalaput käsin, näet myynnin seurannasta kokonaismyynnin, myydyn tuotteen tuotenumeron sekä hinnan. Jos haluat seurata mitkä tuotteet ovat menneet kaupan, tällöin hinnoittelun yhteydessä kirjaa itsellesi ylös tuotenumero sekä tuotekuvaus, jotta tiedät mitä tuotetta myyty tuotenumero vastaa.

Kirppari Kallen myynnin seuranta mahdollistaa myyjille tarkan seurannan sekä pystyt katsomaan tarra-arkki kohtaisesti mitkä tuotteet on tarra-arkilta myyty, näin on helppo laskea esimerkiksi myytyjen tuotteiden määrä ja onko tuotteita mahdollisesti hukkunut toisiin myyntipaikkoihin.

Sähköinen hinnoittelu myös nopeuttaa kassatyöskentelyä ja minimoi väärinymmärrykset hinnoissa käsialan vuoksi. KirppariKallessa on myös toistotyökalu, jota voit hyödyntää jos sinulla on useita samankokoisia ja hintaisia vaatteita.

Verkkoselain vastaan sovellus

KirppariKalle sovellus löytyy myös omasta App storesta, mutta tässä on hyvä huomioida, että sovellus on pääosin tarkoitettu vain hinnoitteluun sekä myynnin seurantaan. Kun kirjaudut Kirppari Kalleen verkkoselaimelta ( ylläolevat painikkeet ) pääset tekemään myyntipaikkavarauksia, näet myymäläkartan ja voit muokata omia tietoja ( mm. lisäämään tilinumeron, muokkaamaan käyttäjätunnuksen sekä salasanan ) sekä kaikki tilitysraporttisi tallentuvat sinne. Verkkoselaimessa on myös paremmat ominaisuuden myynnin seurantaan kuten, tarra-arkki kohtainen myytyjen tuotteiden seuranta sekä käsin täytettyjen hintalappujen tuotenumero lukee vain verkkoselain versiossa.