fbpx

Lisäpalvelut ja -hinnasto

Jotta kirpputorilla myyminen olisi mahdollisimman vaivatonta, helppoa ja mukavaa, olemme luoneet erilaisia lisäpalveluita. Voit ostaa lisäpalveluja myyntijaksollesi paikan päällä tai sähköpostitse info@kirpputoribueno.fi Lisäpalvelut maksetaan joko etukäteen tai ne voidaan vähentää myyntituotoista. Lisäpalveluiden varaus on sitova, eikä palvelun maksua hyvitetä.


Siivouspalvelu 6 € / 6 päivää.

Me siistimme päivittäin rekkisi ja tällöin käymme rekkisi läpi niin, että poistamme rekistä muiden rekkien tuotteet sekä kiinnitämme huomiota rekin tuotteiden järjestykseen.

Täyttöpalvelu 8 €

Voit valita itsellesi täyttöpalvelun myyntijakson alkuun tai myyntijakson ajalle. Hinta on 8 € / myyntipaikka / 1 kassi. Henkilökunta täyttää myyntipaikkasi niin, että se on myyntivalmis ensimmäisenä myyntipäivänä ennen avaamista tai myyntijakson aikana sitä mukaa kuin myyntipaikalle mahtuu. Jos haluat tuotteisiin hälyttymiä, merkitse ne esim. post-it lapulla, jotta henkilökunta osaa kiinnittää hälyttimet oikeisiin tuotteisiin ( myyntipaikkavuokraan sisältyy 3 kpl / 6 päivää hälyttimiä, ylimääräisistä veloitetaan hinnaston mukaan)

Tyhjennyspalvelu 8 €

Henkilökunta tyhjentää myyntipaikkasi myyntijakson päättyessä. Hinta on 8 € / myyntipaikka. Tuotteiden noutoaika on viimeisen myyntipäivän jälkeinen aukiolopäivä ellei toisin ole sovittu. Tyhjennyspalvelun yhteydessä on mahdollista ostaa tuotteille jatkokäsittely, jonka hinta on 5 €. Palvelun hinta sisältää kassin.

Täyttö ja tyhjennyspalvelu varataan viimeistään vuorokausi ennen ja palvelun alkua sähköpostitse info@kirpputoribueno.fi

Lisähinnasto

Hintalaput 1,50 € / 33 kpl
Hakaneulat tai lisäkiinnityspohjat 3 € / 33 kpl
Kovahälytin 0,35 € / kpl tai 1,50 € / 5 kpl

kaveripaikka +3 € / 6 päivää / myyntipaikka

Voit myydä yhdessä kaverisi kanssa, jolloin rekkivuokraan lisätään kolme (3) euroa.
Tällöin myyntinne kirjautuvat omille asiakastileille.

Henkilökunta lisää varaamallenne myyntijaksolle kaverivarauksen paikan päällä tai sähköpostitse info@kirpputoribueno.fi
Kaverivarausta varten ilmoita toisen myyjän nimi, puhelinnumero sekä sähköpostiosoite.