fbpx

Lisäpalvelut ja -hinnasto

Jotta kirpputorilla myyminen olisi mahdollisimman vaivatonta, helppoa ja mukavaa, olemme luoneet erilaisia lisäpalveluita. Voit ostaa lisäpalveluja myyntijaksollesi paikan päällä tai sähköpostitse info@kirpputoribueno.fi Lisäpalvelut maksetaan joko etukäteen tai ne voidaan vähentää myyntituotoista. Lisäpalveluiden varaus on sitova, eikä palvelun maksua hyvitetä.


Siivouspalvelu 5 € / 6 päivää.

Siivouspalvelun ostaessasi me siistimme päivittäin rekkisi perussiistimisen lisäksi (ks. alla) tällöin käymme läpi rekkisi kerran päivässä niin, että siinä on vain sinun tuotteitasi, järjestelemme tuotteita oikeanlaisiin henkareihin sekä kiinnitämme huomiota rekin tuotteiden järjestykseen.

Itsepalvelumyyntijaksoon sisältyy kyllä aina perussiistiminen henkilökunnan puolesta kerran päivässä. Tällöin käymme jokaisen rekin läpi niin, että keräämme rekistä tyhjät henkarit sekä nostamme pudonneet tuotteet takaisin rekkiin. Tämä tehdään ennen avaamista tai ensimmäisellä aukiolotunnilla.

Täyttöpalvelu 8 €

Voit valita itsellesi täyttöpalvelun myyntijakson alkuun tai myyntijakson ajalle. Hinta on 8 € / myyntipaikka / 1 kassi. Henkilökunta täyttää myyntipaikkasi niin, että se on myyntivalmis ensimmäisenä myyntipäivänä ennen avaamista tai myyntijakson aikana sitä mukaa kuin myyntipaikalle mahtuu. Jos haluat tuotteisiin hälyttymiä, merkitse ne esim. post-it lapulla, jotta henkilökunta osaa kiinnittää hälyttimet oikeisiin tuotteisiin ( myyntipaikkavuokraan sisältyy 3 kpl / 6 päivää hälyttimiä, ylimääräisistä veloitetaan hinnaston mukaan)

Tyhjennyspalvelu 8 €

Henkilökunta tyhjentää myyntipaikkasi myyntijakson päättyessä. Hinta on 8 € / myyntipaikka. Tuotteiden noutoaika on viimeisen myyntipäivän jälkeinen aukiolopäivä ellei toisin ole sovittu. Tyhjennyspalvelun yhteydessä on mahdollista ostaa tuotteille jatkokäsittely, jonka hinta on 5 €.

Täyttö ja tyhjennyspalvelu varataan viimeistään vuorokausi ennen ja palvelun alkua sähköpostitse info@kirpputoribueno.fi

Lisähinnasto

Hintalaput 1,50 € / 33 kpl
Hakaneulat tai lisäkiinnityspohjat 3 € / 33 kpl
Kovahälytin 0,35 € / kpl
Kovahälytin 1,50 € / 5 kpl

kaveripaikka 3 € / 6 päivää / myyntipaikka

Voit myös ottaa myyntipaikan yhdessä kaverin kanssa, jolloin molemmat saavat
omat tunnukset Kirpparikalleen, hintalaput ( 66 kpl / 6 päivää) sekä hälyttimet
(3 kpl / 6 päivää). Myynnit kirjautuvat automaattisesti molempien omille
asiakastilille sekä myyntipaikkavuokran voi jakaa kavereiden kesken suoraan
kassajärjestelmään.

Kaveripaikkavarauksen tekee henkilökunta joko paikan päällä tai
sähköpostitse info@kirpputoribueno.fi