Sinä itse – Itsepalvelumyynti

Myyntipaikkavuokrat sisältävät / 6 päivää:

Myyntipaikan siistiminen kerran päivässä
Henkarit myyntipaikoille
Kirpparikalle-palvelu
66 kpl viivakoodillisia hintalapputarroja
3 kpl kovahälyttimiä

Vaaterekki: Aikuisten vaatteet ja yli 150cm nuorten vaatteet sekä asusteet ja kengät

Hinta: 35 € / 6 päivää tai 65 € / 12 päivää

Tuotteet asetellaan esille henkareihin. Rekin alaosassa on pieni taso kengille tai muille pienille asusteille. Hinta sisältää myös yhteispaikan kolmelle (3) tuotteelle, jotka voivat olla kodin tavaraa kuten kirjoja, sisustustekstiilejä ja -tavaroita. Yhteispaikan tuotteet tuodaan kassalle, josta henkilökunta asettaa tuotteet esille yhteispaikalle.

Rekkipaikalla voit myydä aikuisten vaatteita ja asusteita.

Pöytäpaikka: Kodin pientavarat, lasten vaatteet ja tarvikkeet

Hinta: 15 € / 6 päivää

Tuotteet asetellaan henkaritankoon siltä osin, kuin se on mahdollista. Ylä- ja alatasolle voi asettaa erinäisiä kodin tavaroita kuten leluja, sisustustavaraa, kirjoja, dvd:tä, kodin tekstiilejä ym. Jos et käytä henkaritankoa lasten vaatteille niin voit käyttää myös pöydän keskitasoa.

Pöytäpaikalla voit myydä lasten vaatteita ja -tarvikkeita. Erinäisiä kodin tavaroita kuten kirjoja, elokuvia, astioita, sisustustekstiilejä ja -tavaroita.

Voit myös ottaa myyntipaikan yhdessä kaverin kanssa, jolloin molemmat saavat omat tunnukset KirppariKalleen, hintalaput( 66 kpl / 6 päivää) sekä hälyttimet 3 kpl / 6 päivää). Myynnit kirjautuvat automaattisesti kummankin omalle asiakastilille sekä myyntipaikkavuokran voi jakaa. Kaveripaikan hinta 2 € / 6 päivää/ myyntipaikka.

Lue myyntiehdot ja tarvittavat tiedot myyntijaksolle klikkaamalla tästä

Lue lisäohjeita tuotteiden läpikäymiseen, hinnoitteluun ja esillepanoon myyntijaksollesi tästä