fbpx

Sinä itse – Itsepalvelumyynti

Meillä voit myydä vain aikuisten vaatteita ja asusteita. Myyntipaikkavuokran hintaan ( per 6 päivää ) sisältyy myyntipaikasta riippumatta 66 kpl hintalappuja, 3 kpl kovahälyttimiä, henkarit, Kirppari Kalle sekä saat käyttöösi kokolapun sekä muovilaatikoita. Ennen myyntijakson varaamista, lue huolella alla olevat sopimusehdot. Sitoudut sopimusehtoihin varaamalla myyntijakson.

rekki: Aikuisten vaatteet sekä asusteet ja kengät
Myyntirekki, johon tuotteet asetetaan kirpputorilla
Myyntirekki

Hinta: 38 € / 6 päivää tai 72 € / 12 päivää + myyntiprovisio 5 % / 3 %
Myyntiprovisio määräytyy kokonaismyyntisi mukaan.

Kokonaismyynnin ollessa alle 200 € on myyntiprovisio 5 %.
Kokonaismyynnin ollessa yli 200 € on myyntiprovisio 3 %

Kaikki vaatteet asetellaan henkareihin. Rekin alaosassa on taso kengille tai muille pienille asusteille, kuten laukuille, hatuille tai huiveille (harrastustarvikkeet, kuten kypärät, luistimet tms. eivät ole sallittuja rekkipaikalla). Kenkiä mahtuu kerrallaan max. 5-6 paria kengän koosta riippuen.

kaveripaikka +3 € / 6 päivää / myyntipaikka

Voit myös ottaa myyntipaikan yhdessä kaverin kanssa, jolloin molemmat saavat
omat tunnukset Kirpparikalleen, hintalaput omilla asiakasnumeroillanne ( 66 kpl / hlö / 6 päivää) sekä hälyttimet (3 kpl / hlö / 6 päivää). Tällöin maksatte kokonaismyyntipaikkavuokran puoliksi, esimerkiksi 6 päivää rekissä 38 € + 3 € = 41 € / 2 = 20,50 € / hlö + myyntiprovisio. Myynnit kirjautuvat automaattisesti molempien omille asiakastilille ja molemmat tilittävät omat myyntinsä myyntijakson lopuksi. 

Henkilökunta lisää varaamallenne myyntijaksolle kaverivarauksen paikan päällä tai sähköpostitse info@kirpputoribueno.fi.

Myyntiehdot ja ohjeet

Varaamalla myyntijakson kuittaat myyntiehdot luetuiksi ja ymmärretyiksi sekä sitoudut noudattamaan niitä. Epäselvissä tilanteissa kysy neuvoa henkilökunnaltamme, joka palvelee ja auttaa mielellään. 

Henkilökunnalla on oikeus tyhjentää myyntipaikka ja katkaista myyntijakso, mikäli myyntiehtoja ei noudateta. Myyntipaikkavuokraa ei tällöin palauteta. Myyjä on itse vastuussa myymistään tuotteista, niiden kunnosta ja siitä, että hänellä on oikeus myydä tuotteet.

Buenossa on mahdollista myydä vain aikuisten vaatteita ja asusteita. Myyntipaikoille kuulumattomat tuotteet poistetaan henkilökunnan toimesta ja tästä koituu asiakastilille 8 € tyhjennysmaksu / poistettu tuote. 

KirppariKalle

Käytössämme on Kirpparikalle-palvelu, jonne sinulle luodaan henkilökohtainen asiakasnumero varauksen yhteydessä. Mikäli sinulla ei ole Kirpparikalle-tunnuksia ennestään, voit rekisteröityä Buenon asiakkaaksi klikkaamalla tästä. Jos sinulla on jo ennestään Kirpparikalle-tunnukset toiselle kirpputorille, voit yhdistää ne Buenoon klikkaamalla tästä.

Kirpparikalle-palvelussa voit tehdä varauksen itsepalvelumyyntipaikalle, täyttää hintalaput sähköisesti (tulostus Buenossa) sekä seurata myyntiäsi reaaliajassa. Lue lisää miten KirppariKalle toimii ja mikä se on klikkaamalla tästä

Myyntijakson varaus, -maksu ja -peruutus

Myyntipaikan varauksen voit tehdä helposti suoraan Kirpparikallesta. Myyntipaikkavaraukset tehdään kuuden (6) päivän jaksoissa. Myyntijaksoon lasketaan vain aukiolopäivät ja mahdolliset kiinniolopäivät on huomioitu jo varausta tehdessä.

Myyntijakson ensimmäiset kuusi päivää maksetaan viimeistään hintalappujen tulostuksen yhteydessä. Myöhemmät myyntijaksot on mahdollista vähentää myyntituotoista. 

Myyntijakson peruutus tehdään aina sähköpostitse info@kirpputoribueno.fi, josta tulee vielä peruutusvahvistus sähköpostiisi. Peruutus tulee tehdä viimeistään kolme (3) aukiolovuorokautta ennen myyntijakson alkua. Alle kolme vuorokautta ennen myyntijakson alkua perutuista, peruuttamattomista tai käyttämättömistä myyntijaksoista veloitamme kuuden päivän myyntipaikkavuokran. 

Hintalaput ja niiden kiinnitys

Jokaisessa tuotteessa tulee olla Buenon viivakoodillinen hintalappu, joka sisältää henkilökohtaisen asiakasnumerosi. Voit hinnoitella tuotteet sähköisesti Kirpparikallessa tai täyttää hintalaput käsin, jolloin kirjoitat mustekynällä tuotetiedon sekä hinnan selkeällä käsialalla.  Hintalaput tulostetaan aina Buenossa paikan päällä. Huomioi, että numerossa 7 on viiva, jotta tunnistamme sen numerosta 1. Mikäli sinulla on useampi myyntipaikka, erottele eri paikkojen tuotteet eri hintalappuarkeille. Hintalaput ovat tulostettavissa heti kun varaus on voimassa. 

Hintalappumme ovat tarrallisia, mutta suosittelemme lisäkiinnityksen käyttöä. Nuppineulojen sekä niittien käyttö on Buenossa kielletty, lisäkiinnityksenä voit käyttää esimerkiksi hakaneuloja tai klemmareita. Hintalappua kiinnittäessä huomioi, että hintalapun sekä sen koko viivakoodin tulee olla suora ja helposti luettavissa.
Emme myy tuotteita, joista puuttuu tuotekuvaus, tuotetietoja on manipuloitu tai hintalappu/tuotetiedot ovat muuten epäselvät.

Jos sinulla on ollut aiemmin meillä myyntijakso eri myyntipaikassa, voit käyttää vanhoja hintalappuja vaihtamalla paikkanumeron oikeaksi esim. mustekynällä vetämällä yli vanhan myyntipaikkanumeron ja lisäämällä viereen oikean. Huomioithan kuitenkin, että tämä voi vaikeuttaa myyntipaikkakohtaista alennusta, kerrothan siis henkilökunnalle alennuspyynnön yhteydessä, jos olet käyttänyt myyntipaikallasi edellisen myyntijakson hintalappuja.

Tuotteiden kunto ja kielletyt myytävät

Myyntipaikoille kuulumattomat sekä kielletyt tuotteet poistetaan henkilökunnan toimesta ilman erillistä ilmoitusta ja tästä koituu asiakastilille 8 € tyhjennysmaksu jokaisesta poistetusta tuotteesta. Näitä tuotteita säilytetään kuuden päivän ajan hintalaputtomat- / jälkimyyntirekissä , jonka jälkeen ne hävitetään. 

Myytävän tavaran tulee olla ehdottoman siistiä, puhdasta ja tuotteiden tulee olla ehjiä. Rikkinäisiä, likaisia tai vahvasti tuoksuvia tuotteita ei voi myydä meillä. 

Myyntipaikoilla ei saa myydä piraattituotteita aitona, aikuisviihdettä, päihteitä tai lääkkeitä, tupakkatuotteita, elintarvikkeita, huonekasveja, teräaseita tai siksi luokiteltavia tuotteita eikä viallisia sähkölaitteita. Kiellettyjä tuotteita ovat myös lastenvaatteet, -asusteet ja tarvikkeet sekä käytetyt alusvaatteet ja uima-asut. Katsomme käyttämättömiksi ainoastaan tuotteet, joissa on kaupan alkuperäiset hintalaput tai hygieniasuojat paikallaan.

Kirpputori Bueno on tarkoitettu yksityishenkilöiden käytetyn tavaran myymiseen. Uuden tavaran massamyynti, “kiinan krääsän” myynti sekä trokaus on kiellettyä.

Myyntipaikan täyttö ja tuotteiden esillepano

Tuotteet tulee asettaa siististi esille varaamallesi myyntipaikalle. Kaikkien myytävien tuotteiden tulee mahtua myyntipaikan sisäpuolelle henkaritankoon ja tasoille eikä tuotteita saa asettaa lattialle tai myyntipaikkojen ulkopuolelle.

Rekissä kaikki vaatteet nostetaan henkaritankoon ja alaosa on tarkoitettu ainoastaan kengille ja muille asusteille. Alatasolle voi asettaa kenkiä max. 5-6 paria kenkien koosta riippuen, tällöin muita asusteita alatasolle ei mahdu. Alatasolle on saatavilla kori paikan päältä.

Myyntipaikkojen rakenteisiin, henkareihin tai muuhun kirpputorin omaisuuteen ei saa kiinnittää tarroja, teippejä, nastoja, narua tai muuta ylimääräistä. Omia henkareita, koreja tai hyllyjä ei saa lisätä myyntipaikoille. Sopiva määrä rekkiin on kerrallaan noin 40-50 tuotetta riippuen vaatteiden paksuudesta, vaatteita pitää pystyä selata yhdellä kädellä. Kirpputorin henkilökunnalla on oikeus poistaa tuotteita liian täydestä myyntipaikasta. Tyhjennyksestä koituu 8 € tyhjennyspalvelumaksu asiakastilille. 

Pääset täyttämään myyntipaikkasi myyntijakson alkamista edeltävänä iltana viimeisellä aukiolotunnilla (ma-pe klo 17-18, la klo 15-16)  Myyntipaikka tulee täyttää myyntijakson ensimmäisenä päivänä ensimmäisellä aukiolotunnilla tai muuten myyntijakso perutaan henkilökunnan toimesta. Mikäli et pääse täyttämään myyntipaikkaasi edellä mainittuina ajankohtina, sovi täyttöaika henkilökunnan kanssa etukäteen sähköpostitse info@kirpputoribueno.fi. 

Rekkiin tulee kiinnittää kokolappu, jonka saat paikan päältä. Vuokraan sisältyy myös 3 kpl kovahälyttimiä / 6pv myyntijakso, suosittelemme kiinnittämään ne tuotteisiin. Autamme kyllä tarvittaessa.

Voit käydä täyttämässä lisää tuotteita ja hoitamassa myyntipaikkaasi aina aukioloaikojen puitteissa.

Palveluistamme löytyy myös täyttöpalvelu sekä siivouspalvelu lue lisää klikkaamalla tästä.

Myyntipaikan / -tuotteiden alentaminen

Voit alentaa koko myyntipaikkasi haluamallasi alennusprosentilla 30 / 50 / 70 %, tällöin alennus asetetaan asiakastilisi taakse ja kassa alentaa automaattisesti kaikki myynnissä olevat tuotteesi (pl. vitriinissä olevat tuotteet).

Vaihtoehtoisesti voit alentaa myös yksittäisiä tuotteita tai yksittäisen myyntipaikan, tällöin alennus asetetaan kyseisten hintalappujen /-arkkien tietoihin kassajärjestelmään. Ilmoita haluamasi tuotteiden tuotenumerot tai myyntipaikkanumero henkilökunnalle. Lisäksi voit alentaa myös yksittäisiä tuotteita merkityillä alennustusseilla. Tällöin alennus merkitään hintalappuun koodiväreillä ja pöytään tulee lappu ”merkityt tuotteet – alennuksessa”.  Henkilökunta alentaa tuotteen manuaalisesti kassalla.

Voit pyytää alennuksen myyntipaikallesi paikan päällä kassalta tai lähettämällä sähköpostia info@kirpputoribueno.fi. Muista ilmoittaa myyntipaikat sekä asiakastilit, minne haluat alennuksen asettaa.

Jos olet käyttänyt myyntipaikallasi edellisen myyntijakson hintalappuja, joista olet vaihtanut mustekynällä pöytänumeron, muista kertoa tämä kassalla henkilökunnalle, jotta voimme alentaa myös ”edellisen myyntijakson” tuotteesi.

Myyntipaikan tyhjennys

Myyntipaikka tulee olla tyhjennetty viimeisenä myyntipäivänä tunti ennen sulkemista (ma-pe klo 17 mennessä, la klo 15 mennessä).  Mikäli myyntipaikkaa ei ole tyhjennetty näinä ajankohtina, veloitamme asiakastililtä 20 € sakkomaksun sekä tavaroiden säilytyksestä 5 € / vrk. Ilmoitathan aina henkilökunnalle mahdollisista esteistä sekä myöhästymisistä sähköpostitse.
Sinun on mahdollista varata henkilökunnaltamme tyhjennyspalvelu, jonka hinta on 8 €.  Tyhjennyspalvelu tulee varata viimeistään edellisenä päivänä, lue lisää klikkaamalla tästä.

Tilitys ja myyntijakson päättäminen

Myyntipaikka tulee jättää siistiin kuntoon seuraavaa myyjää varten. Tuo kassalle tuotteet, jotka eivät ole sinun sekä mahdollinen alennuslappu. Palauta myös kokolapustasi käyttämäsi koot paikalleen lokerikkoon. Jätä henkarit tankoon. Jos myyntipaikan vuokraaja on omalla toiminnallaan aiheuttanut vahinkoa kirpputorin omaisuudelle, on myyntipaikan vuokraaja korvausvelvollinen. Henkilökuntamme tarkastaa jokaisen myyntipaikan myyntijakson jäljiltä.

Tilitys tehdään kassalla myyntijakson päättymispäivänä myyntipaikan tyhjennyksen jälkeen. Tilityksen saat käteisellä tai pankkitilille. Lisää tilinumero Kirpparikalleen ennen myyntijakson päättymistä. Tilitysten maksupäivät ovat maanantaisin ja torstaisin (OP).  Käteistilityksistä tulee ilmoittaa viimeistään edellisenä päivänä sähköpostitse info@kirpputoribueno.fi jotta osaamme varautua käteisen määrään. Välitilitys on mahdollista tehdä kuuden päivän jaksoissa. 

Hintalaputtomat tuotteet ja jälkimyyntijakso

Hintalaputtomat ja myyntipaikoilta poistetut tuotteet sekä päättyneiltä myyntijaksoilta jääneet tuotteet toimitetaan asiakas-WC:n luona (tolppien vieressä) sijaitseviin rekkeihin. Käy ne sekä muut myyntipaikat läpi myyntipaikan tyhjennyksen yhteydessä ja kerää omat tuotteesi. Mikäli tästä huolimatta tuotteitasi on jäänyt kirpputorille, säilytämme tuotteita jälkimyyntijakson ajan, jonka jälkeen ne siirtyvät Kirpputori Buenon omistukseen. Jälkimyyntijakso on kuusi (6) vuorokautta myyntijakson päättymisestä seuraavasta päivästä alkaen. Myös hintalaputtomia tuotteita säilytetään kuusi vuorokautta näiden löytymisestä, joten muista aina kirpputorilla käydessäsi käydä hintalaputtomat-rekki läpi.

Jälkimyyntijaksolla myydyistä tuotteista veloitamme 50 % myyntiprovisiota. Käy tänä aikana Kirpparikallessa katsomassa, onko asiakastilillesi kerääntynyt myyntisaldoa. Tilitys sekä mahdolliset jälkimyynnit tulee käydä tilittämässä kirpputorilla kuuden vuorokauden aikana myyntijakson päättymisestä, jonka jälkeen ne siirtyvät Kirpputori Buenon omistukseen. 

Oikeudet ja vastuuvapautus

Kirpputori Bueno ei korvaa varastettuja tai kadonneita tuotteita. Varkauksia pyritään estämään valvonnan ja varashälyttimien avulla. Kirpputori Bueno ei vastaa tuotteiden vahingoittumisesta tulipalon, vesivahingon, varkauden, murron, ilkivallan tai muun kirpputorista tai sen henkilökunnasta riippumattoman syyn sattuessa. 

Pidätämme kaikki oikeudet järjestellä myyntipaikkoja sekä ottaa myyntipöydistä ja myynnistä olevista tuotteista kuvia mainostarkoituksiin ja julkaista kuvia sosiaalisessa mediassa. 

Pidätämme kaikki oikeudet muuttaa hinnastoja sekä myyntiehtoja. 

Maksamattomat myyntipaikkavuokrat sekä muut maksut Kirpputori Bueno hoitaa perintäyhtiön kautta.

Lisäohjeita tuotteiden läpikäymiseen, hinnoitteluun ja myynnin edistämiseen klikkaamalla tästä