fbpx

Sinä itse – itsepalvelumyynti

Valitse tämä myyntivaihtoehto, jos haluat hoitaa koko myynnin itse. Rekkiin voit asettaa myyntiin vain aikuisten vaatteita ja asusteita. Ennen itsepalvelumyyntijakson varaamista, lue huolella alla olevat sopimusehdot. Sitoudut sopimusehtoihin varaamalla myyntijakson.

KirppariKalle

Käytössämme on Kirppari-Kalle-palvelu, jossa voit hallinnoida omia asiakastietoja, tehdä varauksen sekä hinnoitella tuotteet. Kaikki myynti on asiakasnumerokohtaista. Pidä Kirppari-Kallessa kaikki tietosi ajantasalla ja lisää tilinumero ennen tilitystä.

Myyntipaikan esittely ja sen täyttö

Kaikki vaatteet tulee asettaa henkareihin. Alatasolle voit asettaa kengät ja asusteet. Rekkiin mahtuu kerrallaan 35-50 kpl vaatteita sesongista riippuen ja 5 paria kenkiä. Jos sinulla ei ole täyttä määrää kenkiä, alatasolle voi myös asettaa asustelaatikon, jonka saat meiltä lainaan.

Jokaisessa rekissä on kokolappu, johon tulee lisätä kokohaarukka.

rekkivuokran hinta ja sisältö

Rekkivuokra on 38 € / 6 päivää tai 72 € / 12 päivää + myyntiprovisio 5 % / 3 %

Myyntiprovisio määräytyy kokonaismyyntisi mukaan.
Kokonaismyynnin ollessa alle 200 €, on myyntiprovisio 5 %.
Kokonaismyynnin ollessa 200 € tai yli, on myyntiprovisio 3 %

Kuuden (6) päivän rekkivuokraan sisältyy 66 kpl viivakoodillisia tarrahintalappuja, kolme (3) kovahälytintä, Kirppari-Kalle-palvelu sekä lainaksi henkarit ja muovilaatikot.

Kaveripaikka

Voit myydä yhdessä kaverisi kanssa, jolloin rekkivuokraan lisätään kolme (3) euroa.
Tällöin myyntinne kirjautuvat omille asiakastileille.

Henkilökunta lisää varaamallenne myyntijaksolle kaverivarauksen paikan päällä tai sähköpostitse info@kirpputoribueno.fi
Kaverivarausta varten ilmoita toisen myyjän nimi, puhelinnumero sekä sähköpostiosoite.

Mitä voit myydä

Aikuisten vaatteita ja asusteita, jotka ovat ehjiä, siistejä ja puhtaita.

Mitä et voi myydä

Vaatteita tai asusteita, jotka ovat rikkinäisiä, likaisia, virttyneitä tai vahvasti tuoksuvia.
Alus- tai uima-asuja, joissa ei ole hygieniasuojaa tai kaupan tuotelappua.

Lisäksi mitään mikä ei ole aikuisten vaate tai asuste, kuten esim. lasten vaatteita, kosmetiikkaa (esim. hajuvedet, meikit), kauneustuotteita (esim. kiharrin, meikkisiveltimet) tai kodin tavaraa (esim. kirjat, astiat), harrastustarvikkeita (esim. painonnostovyö, kypärä, nappulakengät)

Piraattituotteiden myyminen aitona, trokaaminen sekä kaikenlainen massamyynti on kiellettyä.

Myyntijakson varaus, maksu ja peruutus

Rekkipaikan voit varata itsellesi Kirppari-Kallesta, myyntijakson minimivuokra-aika on kuusi (6) aukiolopäivää. Kiinniolopäivät Kirppari-Kalle huomioi jo varausta tehdessä.

Rekkivuokrasta ensimmäiset kuusi (6) päivää maksetaan paikan päällä hintalappujen tulostuksen yhteydessä.

Voit peruuttaa myyntijakson veloituksetta kolme (3) aukiolovuorokautta ennen myyntijakson alkua sähköpostitse: info@kirpputoribueno.fi. Lähetämme peruutuksesta vahvistuksen.
Alle kolme (3) aukiolovuorokautta tehdyistä peruutuksista veloitamme täyden kuuden (6) päivän vuokran.

Hintalaput ja niiden kiinnitys

Buenossa voit käyttää vain Buenosta tulostettavia hintalappuja. Hintalappu tulee asettaa jokaiseen tuotteeseen näkyvälle paikalle viivakoodi suorana. Suosittelemme vahvasti lisäkiinnittämään hintalapun esim. hakaneulalla tai klemmarilla. Nuppineulojen ja niittien käyttö kiinnittämisessa ei ole sallittua. Emme suosittele kiinnittämään hintalappua mm. keinonahkaan, silkkiin, satiiniin tai mokkaan, sillä hintalapun tarra voi vaurioittaa tuotetta.

Hintalaput käy useilla myyntijaksoilla. Jos vaihdat toiseen rekkiin, tällöin hintalapuista tulee yliviivata vanha numero ja merkata tussilla/mustekynällä uusi voimassa oleva rekkinumero. Huomioi kuitenkin, että tämä voi olla este myyntipaikkakohtaiselle alennukselle, jos sinulla on useampi myyntipaikka samanaikaisesti.

tuotteiden hinnoittelu

Voit hinnoitella tuotteet Kirppari-Kallessa, jolloin myynninseurannasta näet myydyn tuotteen kuvauksen sekä asettamasi hinnan. Vaihtoehtoisesti voit kirjoittaa hintalappuihin tuotekuvauksen ja hinnan mustekynällä, tällöin myynninseurannassa näkyy vain tuotteelle asetettu hinta. Huomioi käsin täyttäessä selkeä käsiala sekä käytä numerossa 7 poikkiviivaa, jotta erotamme sen numerosta 1. Hintalappuihin ei saa tehdä merkintöjä korostusväreillä.

Myyntipaikan täyttöaika ja -ohje

Myyntipaikan täyttö on myyntijakson alkamista edeltävänä iltana, viimeisellä aukiolotunnilla ma-pe klo 17.00-18.00 ja la klo 15.00-16.00 tai myyntijaksosi ensimmäisenä myyntipäivänä klo 11.00-12.00. Jos et pääse täyttämään myyntipaikkaasi näinä kellonaikoina, olethan yhteydessä meihin sähköpostitse info@kirpputoribueno.fi

Vaatteita mahtuu rekkiin kerrallaan ~35 – 50 kpl sesongista riippuen ja kenkiä max 5 paria. Kaikki vaatteet nostetaan henkareihin, alatasolle asetetaan vain kengät ja asusteet. Myyntipaikalla voi käyttää vain Buenon omia henkareita ja muovilaatikoita. Tuotteet tulee olla hyvin selattavissa yhdellä kädellä eikä rekkiin saa asentaa tai kiinnittää mitään ylimääräistä.

Myyntijakson aikana voit käydä hoitamassa rekkiäsi aina aukioloaikojen puitteissa.

Myyntipaikan /-tuotteiden alentaminen

Voit alentaa tuotteesi -30 / -50 / -70 %, tällöin alennus asetetaan asiakastilillesi ja kassa alentaa jokaisen tuotteesi automaattisesti (pl. vitriinituotteet). Jos sinulla on useampi rekki samanaikaisesti, voimme asettaa alennuksen myös myyntipaikkakohtaiseksi. Tällöin kaikki tuotteet tulee olla hinnoiteltuna myyntipaikkakohtaisesti hintalappuarkeille.

Jos haluat alentaa vain osan tuotteistasi, kysy henkilökunnalta lisäohjeet paikan päällä.

Alennuslapun saat kassalta tai voimme laittaa sen puolestasi sähköpostitse info@kirpputoribueno.fi

rekin tyhjennysaika ja -ohje

Rekin tulee olla tyhjä viimeisenä myyntipäivänä tunti ennen sulkemista ma-pe klo 17.00 ja la klo 15.00 mennessä.

Toimita sinulle kuulumattomat tuotteet kassalle tai voit viedä ne omille paikoilleen, palauta vaaleanpunaiset kokolaput sekä muovilaatikot omille paikoilleen ja poistata hälyttimesi sovituksessa/kassalla. Jätä rekkiin henkarit ja musta kokolappupohja.

Myyntien tilittäminen

Rekin tyhjennyksen jälkeen tule kassalle, jossa tehdään myyntitilitys joko pankkitilille tai käteisellä. Ilmoitathan käteistilityksestä viimeistään vuorokautta ennen myyntijakson päättymistä, muuten emme voi sitä taata. Tilitykset lähtevät maksuun maanantai- ja torstaiaamupäivisin Osuuspankista.

Alle 20 € tilitykset tehdään vain käteisellä.

Hintalaputtomat tuotteet

Käy läpi myyntijakson aikana sekä sen päätteeksi hintalaputtomat-rekki. Säilytämme hintalaputtomia tuotteita kuusi (6) aukiolopäivää sen löytymisestä.

Jälkimyyntijakso

Myyntijaksosi jälkeen sinulla on kuuden (6) aukiolopäivän mittainen jälkimyyntijakso. Tänä aikana löytyneet tuotteet asetetaan jälkimyyntirekkiin. Säilytämme näitä tuotteita kuusi (6) aukiolopäivää myyntijakson päättymispäivästä eli jälkimyyntijaksosi ajan.
Kirppari-Kallesta näet mahdollisesti myydyt tuotteet jälkimyyntijaksosi ajan. Kaikista jälkimyyntijaksolla myydyistä tuotteista veloitamme 50 % myyntiprovision ja myynnit tulee käydä tilittämässä kassalla viimeistään seitsemän (7) aukiolovuorokauden aikana myyntijakson päättymisestä.

myyntiehtojen noudattamatta jättäminen

Seuraavista myyntirikkomuksista veloitamme 8 € maksun: myyntiehtojen vastaisten tuotteiden poisto, nuppineulojen/niittien käyttö sekä liian täyden myyntipaikan osatyhjennys.

Jos myyntipaikkaa ei ole tyhjennetty myyntijakson päättyessä tai myyntipaikan vuokraaja aiheuttaa omalla toiminnallaan vahinkoa vuokraamansa rekin rakenteisiin, veloitamme 20 € maksun.

Jos myyntipaikan vuokraaja on välinpitämätön myyntiehtoja kohtaan, on *Buenon henkilökunnalla oikeus katkaista myyntijakso eikä tällöin maksettua myyntipaikkavuokraa hyvitetä.

oikeudet ja vastuuvapautus

Varaamalla myyntipaikan, sitoudut tällä sivulla oleviin myynti- ja varausehtoihin. Myyntipaikan vuokraaja on vastuussa myymistään tuotteista, niiden kunnosta ja oikeudestaan myydä tuotteet.

*Buenon henkilökunnalla on täysi oikeus järjestellä tuotteita sekä kuvata niitä sosiaalisen median kanaviin.

Hintalaputtomat sekä myyntijaksolta jääneet tuotteet siirtyvät *Buenon omistukseen niiden säilytysajan päättymisen jälkeen.

Myyntituotot siirtyvät *Buenon omistukseen, jos niitä ei tilitetä kassalla viimeistään seitsemän (7) aukiolovuorokauden aikana myyntijakson päättymisestä.

*Kirpputori Bueno ei vastaa tuotteiden likaantumisesta, rikkoutumisesta tai näpistys- tai varkaustapauksista. Emme vastaa tuotteista myöskään tulipalon, vesivahingon tai muun *Buenosta riippumattoman syyn sattuessa. Asiakkaan tulee huolehtia itse omien tuotteiden vakuuttamisesta.

*Bueno pidättää kaikki oikeudet muuttaa myyntiehtoja, hinnastoa tai toimintatapoja.

Maksamattomat myyntipaikkavuokrat *Bueno siirtää perintäyhtiölle.

Edellä mainittu *Kirpputori Bueno / * Bueno on yhtäkuin sallaida oy (3142307-3)