fbpx

Myynti meillä

Meillä voit myydä usealla eri tavalla. Olemme pääsääntöisesti itsepalvelukirpputori, jossa myyjämme (sinä) hoidat oman myyntisi. Olemme myös luoneet erilaisia palvelupaketteja, jotta voit tuoda rakkaat aarteesi meille kiertoon vaikka sinulla ei olisi aikaa tai kiinnostusta myymiseen.

Henkilökunnallamme on useiden vuosien kokemus kirpputorilla työskentelystä ja autamme mielellämme sinut alkuun kirpputorin mailmaan. Olemme tehneet verkkosivumme niin, että jokaisella on mahdollisuus oppia kirpputorimyynnin salat.

Sinä itse – Itsepalvelumyynti

Myyntipaikka vaihtoehdot, sopimusehdot ja ohjeet (klikkaa tästä) sivulta löydät myyntipaikka vaihtoehdot sen mukaan mitä haluat myydä sekä löydät kaiken tiedon, mikä sinun pitää tietää ennen myymistä meillä. Näihin myyntiehtoihin / meidän sääntöihin sitoudut, kun varaat myyntijakson meiltä.

Ohjeita myyntijaksolle (klikkaa tästä) sivulle olemme koonneet hyviä vinkkejä, joilla voit tehdä paremman tuoton itsellesi sekä mitä kannattaa tehdä ja mitä ei kannata tehdä myyntijaksolla.
Check in ja Check out (alasvetovalikko ohjeita myyntijaksolle alla) välilehdiltä löydät helposti tarkastettavan listan mitä sinun tulee muistaa, kun tuot tuotteita myyntiin meille ja kun lopetat myyntijakson meillä.

Lisäpalvelut ja hinnasto ( klikkaa tästä) Täältä löydät saatavilla olevat lisäpalvelut esim. hakaneulat, täyttöpalvelu jne.

Yhdessä palvelupaketti tai lisäpalvelu

Yhdessä palvelupaketin myyntiehdot (klikkaa tästä) Tässä palvelussa sinä hinnoittelet tuotteesi ja tuot ne meille sovittuna aikana. Me täytämme, ylläpidämme ja tyhjennämme myyntipaikkasi. Sinä vastaat hinnoittelusta ja hintalappujen kiinnittämisestä, me kaikesta muusta.

Lisäpalvelut (klikkaa tästä) Sinä itse – itsepalvelumyyntipaikalle voit ostaa myyntijaksollesi täyttö- tai tyhjennyspalvelun.

Puolestasi – All inclusive palvelupaketti

All inclusive sopimusehdot ja ohjeet (klikkaa tästä) Valitse tarvitsemasi pakettikoko. Sinulle jää ainoastaan tuotteiden läpikäyminen ja pakkaaminen ohjeiden mukaisesti ja me huolehdimme kaiken muun.